Hverdag i privatdagpleje

der i øjebliket ledige pladser.

For mig er det vigtigt at hele dagen bliver på børnenes premisser, når de er i privatdagpleje. Hvis de har brug for en rolig dag, er det i huset og haven vi opholder os i. Vi behøver ikke at kigge på klokken og skynde os ud af døren, fordi vi er pålagt aftaler, vi ikke har lyst til. Men børn er jo også meget aktive og det vil vi også være sammen, på ture til geografisk have, en tur på bibloteket, i legeparken og skoven hvor vi skal hygge og lege og røre ved ting vi kan undersøge, en almindelig hverdag i privatdagpleje. 

Dagplejen åbner kl. 06.30

Morgen mad indtil kl. 08.00. Herefter vil der være fri leg  i legeværelset og stuen mens de sidste børn bliver afleveret i privatdagplejen.

Kl. 8:30 vil børnene få et tilbud om lidt frugt og brød inden de mindste bliver lagt ud til en lille formiddags lur. Mens de mindste sover, er det tid til at lege med de lidt ældre børn som ikke længere behøver at sove til formiddag.

Kl. 11.00 bliver der serveret frokost med udgangspunkt i børnenes behov for sund varieret kost og tilrettelagt efter børnenes alder.

Kl. 12.00 vil det være sove tid for de øvrige børn, som så sover i barnevogne. De mindste børn bliver puttet 2. gang efter deres behov.

Fra kl. 14.00 vil der være tilbud om lidt brød og frugt eller lidt grød til børnene efterhånden som de står op igen.

Om eftermiddagen vil det være fri leg gerne i haven hvis vejret er til det ellers hygger vi indenfor indtil børnene bliver hentet.

Alle tidspunkter er ca. tider, da vi altid tager tingene i børnenes tempo.